Geplande Beurzen en Exposities

Nadja creëert beelden.

In 1996 rondde zij met succes de propedeuse af aan de AKI (ArtEz) in Enschede. Daarna besloot ze artistiek haar eigen weg te gaan. Ze koos voor de fotovakschool in Apeldoorn voor verdere technische opleiding in de digitale fotografie.

Naast haar vrije werk fotografeert Nadja voor diverse opdrachtgevers die op zoek zijn naar een professionele en persoonlijke aanpak met een artistieke inslag.

Beurzen en exposities upcoming:

5 januari t/m 26 januari 2019: Kunstetalages Barneveld. Mijn werk is te zien in het lege pand naast de Xenos aan de Langstraat.

2 februari t/m 24 februari 2019: Overzichtstentoonstelling in de Pronkkeamer van Heerenveen Museum. Minckelerstraat 11 te Heerenveen. Vernissage: 2 februari

Zaterdag 9 februari en zondag 10 februari: Tentoonstelling portretten “Nadjeschda” in combinatie met concert Schoppenvrouwen van Tsjaikovski in Hermitage te Amsterdam.

vrijdag 22 maart t/m 24 maart: Heemstede Kunstbeurs

6 april en 7 april: Dordt Art (helaas geannuleerd)

12 mei t/m 14 mei: Tentoonstelling portretten “Nadjeschda” in combinatie met concert Schoppenvrouwen van Tsjaikovski in Vinnitsja Oekraine.

24 mei t/m 26 mei: Huntenkunst Ulft.

25 mei t/m 22 juni  Treff Soest. Hazart Soest. Kunstexpositie met kunstenaars uit Soest en kunstenaars uit Soest Duitsland