Kunstprojectsoest

Welkom op deze informatiepagina met betrekking tot het kunstproject wijk de Eng.

Uitleg inhoud project:vermeer meisje lr

We willen graag de saaie kopse kanten van een aantal flats op de Eng opvrolijken. Dit doen we door schilderijen, van de schilders waar de straten op de Eng naar vernoemd zijn, na te fotograferen in een modern jasje. We hopen zo 8 tot 15 grote doeken te realiseren die dit gedeelte van de Eng tot een openlucht museum gaan maken. Tevens willen we graag een aantal bewoners van de betreffende straten bij dit project bestrekken. We willen dat de model(len) op de schilderijen in de straat van de desbetreffende schilder wonen.

In het geval van de Vermeerlaan heb ik dan dus één model nodig die ook daadwerkelijk in de Vermeerlaan woont. In dit geval ben ik op zoek naar een jonge vrouw tussen de 15 en 30 jaar. Huidskleur is niet belangrijk. Halflang tot lang haar is handig maar hoofddoek is ook prima. Vind je het leuk om aan dit project mee te doen of ken je iemand die dat leuk zou vinden? Stuur een mailtje met recente foto naar kunstprojectsoest@studiosoest.nl

De andere straten die we willen betrekken zijn:

Albert Cuyplaan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jonge vrouw (25 tot 35 jaar) met zoontje (3 tot 6 jaar). Dit mag moeder/zoon zijn maar hoeft niet.

dm-002-799Hobbemalaan. Voor deze foto zijn we op zoek naar een man tussen de 25-55 jaar met hond.

hobbema2

Ruysdaellaan. Op zoek naar twee jonge mannen tussen de 15-25 jaar.

d--images-F197015P

 

 

Van Goyenlaan.  Voor het maken van deze foto heb ik een heleboel mensen nodig! 2 jongens tussen de 8-12 jaar. 4 vrouwen tussen de 20-45 jaar en  3 mannen tussen de 18- 45 jaar.

 

vangoyen lr

Van looylaan. Voor het maken van deze foto heb ik een jongen nodig van tussen de 8-12 jaar.

97778f39c1844d53ce1b1e4809cba5ee

Rubenslaan. Deze foto zal geheel aangekleed zijn ( dus zonder de blote ruggen) . Voor deze foto heb ik drie vrouwen van tussen de 15 en 25 jaar nodig van diverse etnische afkomst

imagesJan Steenlaan. Voor deze foto heb ik een jonge vrouw nodig tussen de 15-35 jaar.JanSteen1Andere straten die we in een later stadium willen gaan fotograferen zijn:

Willem van der Velde (plantsoen)

Saenredam (plantsoen)

Frans Halslaan

Pieter de Hooghlaan

Paulus Potterlaan

Rembrandtlaan